لوگوی چچیلاس
location-mark جستجو شهر
https://chechilas.com/b/resize-picture-photoshop

تغییر سایز عکس در فتوشاپ بدون دفرمه شدن (آموزش تصویری)

1401/06/03 09:44:39

یکی از مشکلاتی که اکثر ما با فتوشاپ داریم، تغییر سایز عکس در فتوشاپ بدون افت کیفیت و بدون دفرمه شدن است. مثلاً ابعاد عکس مورد نظر با ابعاد لایه دلخواه هماهنگ نیست و اگر تغییر سایز بدهیم، عکس اصلی دچار کشیدگی، دفرمه شدن و یا افت کیفیت می شود! اما تکنیکی وجود دارد که می توانید به راحتی عکستان را طوری تغییر دهید که آب از آب تکان نخورد!!

مثلا فرض کنید لایه مورد نظر شما ابعادی به اندازه 800*600 دارد. اما عکسی که دارید، ابعادش 350*600 است. این تغییر سایز مطمئناً ظاهر خیلی بدی به سوژه شما می دهد! به همین دلیل در این مطلب تصمیم گرفتیم تا به یکی از مهمترین مشکلات کاربران یعنی تغییر سایز عکس در فتوشاپ بدون دفرمه شدن بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

روش ساده برای تغییر سایز عکس در فتوشاپ

در فتوشاپ گاهی نیاز به عملیات خیلی پیچیده ای نیست تا یک عکس را با اندازه های لایه دلخواه یکی کنیم، به شرطی که پیکسل های عکس اصلی با لایه انتخاب شده، خیلی تفاوت نداشته باشد. در چنین حالتی کافیست عکس را با نگه داشتن کلیدهای Ctrl+shift به صورت همزمان، از یک گوشه ای از عکس بکشید.

تغییر سایز عکس در فتوشاپ بدون کشیدگی

اگر ctrl+T را فشار دهیم و عکس مورد نظر را از یک سمت بکشیم، تصویر دفرمه می شود! حتی اگر از منوی Edit گزینه content-Aware scale را انتخاب کنید و مجدداً همان تغییرات را بدهید هم میبینید که عکس دفرم می شود. در نسخه فتوشاپ 2022 می توانید از منوی select گزینه subject را بزنید تا سوژه انتخاب شود.

حالا از منوی select گزینه save selection را بزنید و در کادر ظاهر شده، این بخش را با هر نامی که دوست دارید، ذخیره کنید.

دوباره گزینه content-Aware scale را انتخاب کنید. سوژه را به اندازه ای که می خواهید بکشید. از بخش protect بالای صفحه، اسم فایلی که در مرحله قبل ذخیره کردید را انتخاب کنید.

اگر بک گراند تصویرمان کمی کشیده شد، عکس را کمی کوچک کنید و با ابزار مستطیلی select قسمت های خالی را با نگه داشتن shift انتخاب نمائید.

با زدن shift+F5 پنجره fill را باز می کنیم و حالت content-aware را می زنیم تا این قسمت های مستطیلی پر شود. حالا عکسی که در آخر مشاهده می کنید، با اندازه لایه شما یکی شده بدون اینکه دچار کشیدگی یا دفرمه شدن باشد.

با انجام این مراحل، انگار سوژه خود را از بک گراند جدا کرده اید و زمانیکه عکس را می کشید، سوژه ثابت باقی می ماند و فقط عکس پس زمینه با کمترین تغییرات کشیده می شود.