https://chechilas.com/foroshgah-nika/فروشگاه-نیکا-در-کرج
فروش میکسر بلوک زنی در کرج
فروش ناری ساز 250 لیتری با کیفیت عالی ورق دور دیگ 6 میلیمتر انتهای دیگ 8 میلیمتر، گیربکس vf110 سهند اصفهان، با موتور 3 اسب تکفاز 1400 دور
امکان ارسال بار به سراسر کشور وجود دارد.
برای ساخت بتن با داستان پیچیده ای مواجه نیستیم. اما همین متریال کلیدی قرار است برای احداث پیچیده ترین سازه های عمرانی مورد استفاده قرار بگیرد. زمانی که در حال ساخت یک بنای ساختمانی هستید و یا در حال اجرای انواع پروژه های عمرانی قرار دارید، قطعا می خواهید تا ساخته های شما برای همیشه بدون عیب و نقص باقی بمانند. ما می دانیم که بخش بزرگی از سازه های عمرانی با استفاده از بتن ساخته خواهند شد. اینجاست که پروسه ساخت بتن مورد توجه قرار می گیرد. در این پروسه بهره مندی از دستگاه مناسب ساخت بتن بسیار حائز اهمیت است.
دستگاه ناری ساز یکی از کلیدی ترین دستگاه های ملات سازی بتن است که عموما برای ساخته های کوچک بتنی مانند بلوک در کارگاه های تولید بتن مورد استفاده قرار می گیرد. از بلوک تا آجرهای بتنی و شاید موزائیک ها و هر ساخته کوچک دیگر بتنی تولید می شوند تا در کنار هم بناهای عظیم عمرانی را دایر کنند. هر بلوک بتنی ضامن کیفیت نهایی سازه است. پس مسیر ساخت آن در خط تولید کارگاهی با استفاده از دستگاه ناری ساز جایگاه کلیدی دارد.
نگاهی بر دستگاه ناری ساز
هر دستگاه ناری ساز از یک دیگ حجیم با طراحی عمودی برخوردار است. این دیگ غالباً بر پایه هایی فولادین سوار می شود. از آنجا که فرم نهایی دستگاه در قامت همین دیگ عمودی شکل نقش می گیرد، گاهاً از این دستگاه با عنوان میکسر بتن عمودی نیز یاد می شود.
مصالح مقدماتی در ساخت بتن اعم از سیمان، ماسه، شن، آب و دیگر افزودنی های بتن قرار است در داخل این دیگ استوانه ای شکل و عمودی ریخته شوند. برای هم زدن مصالح در داخل این دیگ از یک تیغه پروانه ای فولادین استفاده شده است. تیغه فولادین تحت تاثیر قدرت موتورهای الکتریکی به گردش در می آید. شاسی دستگاه ناری ساز به شکلی طراحی شده است که موتور الکتریکی دستگاه در موقعیت مرکزی دیگ استوانه ای شکل قرار می گیرد.
بسته به نوع طراحی ممکن است موتور در بخش بالایی دیگ و یا در فضای خالی میان ستون های پایین دیگ مستقر باشد. در هر حالت، شفت متحرک موتور در ارتباط مستقیم با یک گیربکس قدرتمند قرار دارد و با کنترل سرعت و افزایش میزان قدرت گشتاور، برای گردش تیغه های متحرک داخل دیگ هدایت می شود.
موتور الکتریکی به کار رفته در طرح ساخت هر دستگاه ناری ساز طرح الگوی قدرتمندی دارد. در عین حال با تعریف یک ساختار گیربکسی، حرکت نهایی برای ایجاد گردش تیغه های گردان داخل دیگ فرمی نرم و کنترل پذیر شده پیدا می کند. تیغه های فولادین داخل دیگ که تحت تاثیر قدرت موتور هستند، به شکلی طراحی شده اند تا با گردشی ساده قابلیت هم زدن کامل مصالح آن هم در مدت زمانی کوتاه را داشته باشند.
دستگاه ناری ساز الگوی ساخت ساده ای دارد. تقریباً الگوی ساخت این دستگاه را می توانید در یک میکسر ساده خانگی هم شاهد باشید. اما در طراحی این دستگاه، تمام ماهیت کار با ابعاد صنعتی در سایزهای بسیار بزرگتر از یک میکسر ساده خانگی طراحی شده است. دلیل طراحی ای چنین قدرتمند و حجیم، در مخلوط کردن مصالح ساخت بتن قرار دارد.
وقتی مصالح ساخت بتن اعم از آب و سیمان و شن را در داخل دیگ دستگاه های مخلوط کن بتن می ریزیم، با حجم بسیار سنگین و غیرقابل نفوذ از مصالح فله ای شکل مواجه هستیم. در عمل ما نیاز به حجم بسیار زیادی از بتن داریم. اما برای هم زدن مصالح آن هم به شکل اصولی باید قدرتمندتر از یک ابزار ساده دستی ظاهر بشویم. دستگاه ملات ساز بتن مانند آنچه در طرح ساخت ناری ساز دیده می شود، برای تامین چنین قدرتی طراحی شده است. این دستگاه می تواند با استفاده از تیغه هایی بلند و فولادین حجم سنگین بتن را در اندک زمانی به طور کامل زیر و رو کند و در نهایت با مخلوط کردن مناسب مصالح یک بتن مرغوب و استاندارد را برای ما تهیه نماید.
از دستگاه ناری ساز برای تکمیل خطوط بلوک زنی و کارگاه های مشابه که در امر ساخت سازه های از پیش ساخته شده بتنی هستند، استفاده می شود. این دستگاه قابلیت مانور بالایی در عملیات های ساخت بتن با حجمی بسیار گسترده دارد. البته به شکل ثابت طراحی شده است. به این ترتیب نمی توانید از دستگاه ناری ساز برای حضور در عموم کارگاه های ساختمان سازی استفاده کنید. با این وجود در تکمیل کارگاه های بلوک زنی بهترین هستند. دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری نیز با الگوی نصب ثابت در تعریف یک دیگ بزرگ استوانه ای شکل ساخته شده است که در ادامه به تحلیل فنی آن می پردازیم.
مشخصات فنی دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری
دستگاه ناری ساز یک ایده مهندسی شده برای مخلوط کردن ملات سیمان است. در این دستگاه از قدرت موتورهای الکتریکی در یک ساز و کار کاملاً فنی برای هم زدن بتن استفاده می شود. در این بین انواع دستگاه ناریساز را در ابعاد گوناگون با ظرفیت های متنوع طراحی می کنند. دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری یکی از نمونه های متداول است که زمینه های کاربردی بسیار گسترده ای دارد.
در طرح ساخت دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری از یک الکتروموتور تکفاز ۴ کیلوواتی برای تامین قدرت کافی به جهت گردش تیغه های همزن استفاده شده است. موتور دستگاه مخلوط کن سیمان ۲۵۰ لیتری در بخش پایینی مخزن نصب شده است و قدرت ۴ کیلوواتی خود را از طریق یک گیربکس VF110 به سمت تیغه دوار مخزن هدایت می کند.
گیربکس VF110 نصب شده بر دستگاه مخلوط کن سیمان ۲۵۰ لیتری از برند سهند اصفهان انتخاب شده است. در حال حاضر گیربکس های تولید شده از کمپانی سهند اصفهان در رده بهترین های بازار هستند و می توانند در سطح کیفی و تولید حرکتی کنترل شده و کاملا روان با رقبای خارجی بازار رقابت نمایند. در عین حال گیربکس VF110 به کار رفته، سطح راندمان مطلوبی دارد. در این گیربکس از چرخ دنده های فسفر برنز فولادین استفاده شده است. این چرخ دنده های فسفر برنزه آلیاژهای مقاومی از فولاد هستند که به این سادگی تحت تاثیر سایش و یا فرسایش قرار نمی گیرند و می توانند برای مدت ها عملکردی یکنواخت و کاملاً موثر داشته باشند.
در بحث فنی قطعات موتوری تا مکانیکی تعریف شده برای دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری، سطح کیفی مناسبی را تامین کرده و با ایجاد راندمان کاری مطلوب قابلیت سطح بالایی برای مخلوط کردن مصالح سنگین بتن سازی دارد. اما در امتداد بحث فنی باید نگاهی عمیق و کاربردی بر بخش های بدنه، خصوصا قاعده ساخت دیگ در مخلوط کن بتن بلوک از نوع ناری ساز داشته باشیم.
برای ساخت دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری از یک دیگ استوانه ای با دهانه های باز استفاده شده است. موتور و تمامی متعلقات فنی اعم از گیربکس تا تیغه های گردان همزن بتنی متصل به شاسی دستگاه از بخش بالایی دیگ نصب شده هستند. این دیگ بر پایه هایی فولادین سوار است و ماهیت دستگاه ناریساز مورد نظر از نوع نصب ثابت است. لذا گاها آن را با نام میکسر بتن ثابت ملاتساز نیز می شناسند.
برای طراحی این دیگ ۲۵۰ لیتری از صفحات فولادین با قطر ۳ میلیمتری استفاده شده است. در عین حال بخش زیرین دیگ که تحت فشار سنگین بتن قرار دارد، از ورق های فولادین با ضخامت ۵ میلیمتری ساخته شده است. این دیگ تحت ساخت ورق های ضد زنگ فولادین با ضخامت کافی، سطح استقامت مناسبی در برابر وزن سنگین بتن و در عین حال ماهیت چگال و فرسایشی آن دارد.
دقت کنید که اگر چه در یک مخزن ۲۵۰ لیتری تنها ۲۵۰ لیتر و شاید کمتر از ملات ساخت بتن ریخته خواهد شد؛ اما نیروهای وارد شده بر کف دیگ و همچنین جداره های آن خیلی فراتر از وزن ملات می باشد. زیرا فرایند هم زدن چنین ملات سنگین وزنی مستلزم صرف نیروی بسیار زیادی است که تماما بر جداره های دیگ وارد خواهد شد. این دیگ با قابلیت تخلیه از زیر طراحی شده است. لذا عاری از هر گونه چالشی به راحتی می توانیم دیگ دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری را از بخش بالایی تغذیه کنیم و پس از انجام مراحل ساخت بتن، با باز کردن دریچه زیرین دیگ و روشن نگه داشتن موتور، تمام ملات ساخته شده را تخلیه نماییم.
ویژگی های فنی در طراحی دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری
دستگاه ناری ساز۲۵۰لیتری، یک میکسر بتن برای بلوک زنی است. دستگاهی که با رویکردی تخصصی با هدف نصب شدن به شکل ثابت در میانه خطوط کارگاه های بتن ریزی طراحی شده است. این دستگاه با استفاده از قدرت موتور رده بالا در کنار گیربکس خوش ساخت و روان کار می تواند زمینه های کاربردی ایده آلی در ساخت بتنی مرغوب را تامین نماید. در عین حال توانایی کار با سرعت بالایی را داشته باشد. شما می توانید در طول سه دقیقه کار با دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری، حجم کاملاً مخلوط شده ای از بتن را داشته باشید. البته در کنار این مشخصه های کلیدی، دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری، ویژگی های فنی برجسته دیگری هم دارد که به قرار زیر مورد ارزیابی قرار می گیرند.
1- یک دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری از قابلیت مخلوط کردن مصالح بتن به شکل نیمه خشک برخوردار است. در فرایندهای رده بالای تولید بتن، بهتر است مصالح اصلی مانند سیمان و ماسه را قبل از اضافه شدن آب با یکدیگر مخلوط کنیم. مصالحی که خشک باشند، شرایط مخلوط شدن یکدست تری دارند. به این ترتیب با اضافه شدن آب، هم بتن را سریعتر تولید می کنیم و هم بتن تولید شده ما ساختاری یکنواخت تر دارد. دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری از قابلیت مخلوط کردن نیمه خشک مصالح برخوردار است.
2- در طراحی گیربکس VF110 به کار رفته در دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری از دنده های تمام فولاد فسفر برنز استفاده شده است. گیربکس، محل تلاقی قدرت ها در گردش ملات سیمان است. گیربکس از یک سمت مجبور به حرکت تحت تاثیر قدرت موتور است و از سمت دیگر با مانع سنگین ملات سیمان مواجه است. تمام فشار حداکثری این تقابل بر دنده های گیربکس وارد می شود که لزوم ساخت آنها از متریال فولادین را جدی تر خواهد کرد.
3- دستگاه میکسر بتن بلوک زنی ۲۵۰لیتری قابلیت تولید بتنی مرغوب در مدت زمان سه دقیقه را دارد. در طول عملیات بتن سازی برای فعالیت های بلوک زنی نیاز به حجم قابل توجهی از بتن داریم. چنین کارگاه هایی در طول ساعات کاری، هزاران عدد بلوک بتنی تولید می کنند. برای همین است که به حجم بسیار زیاد بتن اما با کیفیتی مرغوب نیاز دارند. لذا هر دستگاه میکسر بتن برای بلوک زنی که در این کارگاه ها نصب می شود، باید قابلیت تولید بتن با سرعت بالایی را داشته باشد. زیرا نیاز است تا به دفعات و هر بار در حجمی کامل، فرایند بتن سازی را انجام بدهند. دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری مد نظر، سرعت کارکرد ایده آل برای حضور در خطوط اتوماتیک بلوک سازی را دارد.
4- در دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری از بازوهای فولادین برای چرخش قاشقک های همزن بتن استفاده شده است. این بازوهای فولادین علاوه بر استحکام کافی در قبال وزن سنگین بتن، مقدار مقاومت کاملی در برابر زنگ زدگی دارند. در عین حال می توانید قاشقک ها و پاروهای همزن با متریال فولادین در انتهای بازوهای دستگاه را تعویض کنید.
5- در طراحی همزن ملات برای فضای داخل دیگ دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری از سه پره فولادین با ضخامت کافی که کاملاً ضد سایش هستند، استفاده شده است. این پره های فولادین از سطح استحکام بالایی در قبال رفتار سایشی بتن برخوردار هستند. لذا می توانید برای مدت ها که گاهاً تا چندین سال به طول می انجامد، پاسخگویی پروسه کاری سنگین دستگاه را داشته باشید.
طراحی دستگاه ناری ساز
6- دستگاه ناری ساز۲۵۰لیتری مجهز به سیستم های اتوماسیون شده در تولید هر چه حرفه ای تر بتن می باشد. در این دستگاه از قابلیت وزن کردن مصالح مانند سیمان گنجانده شده است تا بتوان مقدار نسبت درست مصالح را با دقت هر چه بهتری تامین نمود. از این رو با نصب شدن دستگاه ناری ساز در میانه خطوط تولید بتن برای عملیات های بلوک سازی می توانیم سطح کنترل دقیق و حساب شده ای در مقدار مصرف سیمان داشته باشیم. این حساسیت در مصرف سیمان مانع از هدر رفت سیمان خواهد شد که قطعاً در کاهش هزینه های کارگاه تولید بلوک با راندمان کاری بالاتر و بهره وری بهتر از خطوط تولید تاثیرگذار است.
دستگاه مخلوط کن سیمان با ایده طراحی ناری ساز یک الگوی هدفمند برای بهینه کردن مصالح در مقدمات ساخت بتن است. این دستگاه با حضوری موثر در ابتدای خطوط تولید بتن، برای هر چه تنظیم تر کردن نسبت مصالح کارایی دارد. وقتی با یک دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری و یا مدل های حجیم تر که گاهاً تا ۱۰۰۰لیتری ساخته می شوند، همراه هستید، قطعاً می توانید کنترل هوشمندانه ای در جریان اختلاط موثر مواد داشته باشید. به این ترتیب هم توانسته اید از هدر رفت بی رویه مواد جلوگیری کنید و هم در آن سوی ماجرا بتن با سطح کیفی بسیار مرغوب و ایده آلی را بسازید.
آیا دستگاه ناری ساز متفاوت با بتونیر است؟
مقایسه قاعده طراحی تا زمینه های کاربردی دستگاه ناری ساز و بتونیر همواره یکی از چالش های جدی برای اهل فن می باشد. آنها که تازه کار هستند و قاعدتاً چندان نگرش فنی عمیقی در کار ندارند، شاید اصلاً دیدگاه مشخصی از طرح ساخت دستگاه ناری ساز نداشته باشند و احتمالاً آن را بتونیرها اشتباه بگیرند. اما آنها که کار بلد تر هستند و می دانند که این دو با یکدیگر متفاوت هستند، گاها در چرایی طراحی متفاوت آنها و زمینه های کاربردی این دو دستگاه مخلوط کن سیمان دچار اشتباه می شوند. لذا در تحلیل فنی برای بررسی جایگاه کاربردی دستگاه ناری ساز لازم است تا برای همیشه پاسخی شفاف برای این سوال متداول داشته باشیم. لکن قبل از هر چیز بهتر است نیم نگاهی بر قاعده طراحی این دو ملات ساز متداول بیاندازیم.
قاعده طراحی بتونیرها
انواع بتونیر به نسبت از دستگاه های ناری ساز، ملات سازهای شناخته شده تری هستند. انواع بتونیر با قابلیت حمل و نقل ساده در ظرفیت های گوناگون برای کار عملیاتی در انواع پروژه های عمرانی طراحی شده اند. اسلوب طراحی هر دستگاه بتونیر متکی بر یک دیگ گردان است. این دستگاه برای هم زدن ملات سیمان و ماسه در کنار آب طراحی شده است و برای این منظور با استفاده از قدرت انواع موتورهای الکتریکی، بنزینی و یا دیزلی یک دیگ حجیم با فرم مخروطی شکل را به گردش در می آورد.
مصالح مقدماتی در ساخت بتن، اعم از سیمان، ماسه، شن، آب و یا هر افزودنی دیگری با نسبت مناسب در داخل دیگ گردان بتونیر ریخته خواهد شد. در داخل دیگ، تیغه هایی ثابت و فولادین تعبیه شده است. این تیغه ها بر جداره داخلی بدنه دیگ متصل هستند. حالا وقتی دیگ تحت تاثیر قدرت موتوری از طریق انواع الگوهای انتقال قدرت به گردش در می آید، تیغه های ثابت نصب شده بر جداره داخلی دیگ با دیگ به گردش درآمده و حجم مصالح مقدماتی در ساخت بتن را با هم مخلوط می کنند.پس از یک مدت زمان مشخص، در انتهای کورس گردش دیگ، ملات بتن آماده شده است که باید با سر و ته کردن دیگ آن را تخلیه کنیم.
قاعده طراحی بتونیرها
قاعده طراحی دستگاه ناری ساز
دستگاه ناری ساز هم به مانند انواع بتونیر برای هم زدن مصالح در مقدمات ساخت بتن طراحی شده است. این دستگاه نیز با توجه به ظرفیت دیگ در ابعاد و اندازه های گوناگون ساخته می شود. دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری مورد نظر ما یکی از سایزهای رده پایین اما بسیار پرکاربرد و متداول می باشد.
قاعده طراحی شده برای هم زدن مصالح در دستگاه ناری ساز کاملا متفاوت با بتونیرها است. در این دستگاه مخلوط کن بتن از یک دیگ حجیم با فرم استوانه ای و کاملاً ثابت استفاده شده است. مصالح ساخت بتن مانند سیمان، ماسه، شن، آب و دیگر افزودنی ها از دریچه کاملاً باز در بخش بالایی این مخزن استوانه ای و ایستاده وارد می شود. فرم ایستاده مخزن باعث شده تا گاهاً این دستگاه را با نام میکسر بتن عمودی بشناسند. اما مخلوط کردن بتن بر عهده یک تیغه پروانه ای شکل دوار با سایز بزرگ و متریال فولادین است. این تیغه متحرک تحت تاثیر قدرت گیربکس و الکتروموتور قدرتمند دستگاه ناری ساز قرار دارد.
تفاوت های کاربردی میان دستگاه ناری ساز و بتونیر
هر دستگاه ناری ساز و بتونیر برای ملات سازی بتن طراحی شده اند. در هر دو دستگاه قرار است مقدار معینی از مصالح مقدماتی ساخت بتن را در شرایطی استاندارد و با اندازه هایی مشخص در مدت زمانی معین مخلوط کنیم تا در نهایت بتن مرغوب و استانداردی حاصل آید. با آنکه خروجی هر دو دستگاه کاملاً یکسان است؛ اما در طراحی، الگوهای کاملاً متفاوتی دارند و البته در کاربرد نیز زمینه های کاملاً متفاوتی را پوشش می دهند. عمده تفاوت کاربردی میان دستگاه ناری ساز و بتونیرها به قرار زیر هستند.
1- بتونیرها با قاعده گردش دیگ، مصالح مقدماتی بتن را در هم مخلوط می کنند. در حالیکه برای طرح ساخت دستگاه ناری ساز، دیگ جایگاه ثابتی دارد و این تیغه های متحرک متصل شده بر موتور و گیربکس هستند که ملات سیمان را آماده می کنند.
2- بتونیرها دارای چرخ هستند. از مدل های کوچک که دارای دو چرخ هستند تا مدل های بزرگ و حجیم که مجهز به چهار چرخ شده اند با قابلیت حمل و نقل ساده، به مشخصه های کلیدی انواع بتونیر تبدیل شده است. به این ترتیب زمینه کاربردی انواع بتونیر، بیشتر در سطح کارگاه های بزرگ ساختمان سازی و یا اجرای پروژه های ریز و درشت عمرانی است. مکان هایی که نیاز به دستگاه مخلوط کن بتن سیار دارند. اما دستگاه ناری ساز فاقد چرخ است. این دستگاه را نمی توانید به این سادگی از جای خود تکان بدهید. قاعدتاً دستگاه ناری ساز با هدف نصب ثابت در میانه خطوط تولید بتن طراحی شده است. لذا عمده استفاده میکسر بتن ثابت ملات ساز برای نصب شدن در میانه خطوط ساخت سازه های بتنی مانند کارگاه های بلوک زنی می باشد.
3- دستگاه ناری ساز به نسبت از انواع بتونیر با توجه به قدرت موتوری یکسان، قابلیت تولید بتن در حجم بیشتری را دارند. اگر از موتور با قدرت برابر در یک دستگاه ناری ساز و یا یک دستگاه بتونیر نصب کرده باشید، قاعدتاً با استفاده از دستگاه ناری ساز قابلیت تولید بتن بیشتری دارید. زیرا قدرت موتور تنها صرف گردش تیغه فولادین همزن دستگاه خواهد شد. در حالیکه برای طراحی بتونیر باید این قدرت را صرف گردش دیگ نیز نماییم.
تفاوت های کاربردی میان دستگاه ناری ساز و بتونیر
4- مدت زمان تولید بتن در دستگاه ناری ساز به نسبت از دستگاه بتونیر کمتر است. ناری ساز سرعت عمل بالایی دارد. به نوعی فرآیند مخلوط شدن ملات سیمان در دستگاه ناری ساز به نسبت از بتونیرها بهتر و با سرعت بالاتری انجام می شود. یک دستگاه ناری ساز می تواند در مدت زمان کوتاه سه دقیقه ملات بتن را آماده سازد. لذا انواع دستگاه ناری ساز برای استفاده در خطوط تولید بتن که نیاز به حجم دائمی بتن آن هم به مقدار زیاد دارند، مناسب تر از بتونیر است.
5- دستگاه ناری ساز قابلیت نصب شدن در خطوط اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک تولید بتن را دارد. قاعدتا می دانید که بتن مرغوب از نسبت درست مصالح اعم از سیمان، ماسه، آب و... تهیه خواهد شد. هر استاد کاری می داند که چطور و با چه نسبتی این مصالح را در دیگ بتونیر و یا دستگاه ناری ساز بریزد. لکن در کار با بتونیر مجبور هستیم که مصالح را به شکل دستی وارد مخزن کنیم. اما می توانیم ورودی مخزن بزرگ و استوانه ای شکل انواع دستگاه ناری ساز را در کنار خطوط تغذیه اتوماتیک مانند نوار نقاله ها قرار بدهیم. به این ترتیب به راحتی می توانیم با استفاده از یک دستگاه ناریساز خطوط اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک تولید بتن را راه اندازی کنیم. این دستگاه کاربرد وسیعی در کارگاه های بلوک سازی دارد. تا جایی که گاهاً با نام میکسر بتن بلوک زنی شناخته می شود.
6- دستگاه ناری ساز به مراتب از بتونیر با ظرفیت یکسان گرانتر می باشد. قیمت دستگاه ناریساز با توجه به ظرفیت و قدرت موتور بنزینی تعیین می شود.
7- مراحل تمیز کردن دیگ و مقدمات نگهداری اصولی از دستگاه ناری ساز به نسبت از انواع بتونیر ساده تر است. دستگاه ناری ساز قاعده طراحی ساده تری دارد. میزان خرابی در آن به مراتب از بتونیرها کمتر است و در عین حال مسیر تعمیرات ساده تری در صورت خراب شدن خواهد داشت.
8- روش تخلیه ملات در دستگاه ناری ساز متناسب برای نصب در خطوط اتوماتیک ساخت بتن است. در بخش پایین مخزن دستگاه ناریساز، از یک دریچه تخلیه دستی گنجانده شده است. از آنجا که دستگاه ناری ساز به شکل ثابت نصب می شود، می توانیم خروجی این دریچه را به خطوط انتقال اتوماتیک بتن متصل کنیم. در حالیکه برای تخلیه کردن بتونیر مجبور به وارونه کردن دیگ هستیم.
آنچه مشخص است، تفاوت های بنیادین در زمینه های کاربردی دستگاه ناری ساز و بتونیر دیده می شود. این تفاوت ها دلیل برتری دستگاه ناری ساز به نسبت از بتونیر و یا برعکس نمی باشد. بلکه دورنمایی از دنیای متفاوت کاربری آنها را نمایان می سازد. قاعده طراحی بتونیر برای تولید حجم محدودی از بتن آن هم در صورت نیاز به شکل مرحله ای است. انواع بتونیر غالباً در سطح پروژه های عمرانی که به شکل مرحله به مرحله ساخته می شوند، کاربرد دارد.
اما دستگاه ناری ساز را برای تکمیل خطوط تولید سازه های بتنی طراحی کرده اند. عموم فضاهای کارگاهی مانند کارگاه بلوک سازی نیاز به میکسر بتن ثابت ملاتساز دارند تا با نصب شدن در میانه خط تولید بتن، در یک فرایند اتوماتیک، مصالح را از مخازن دریافت کرده، آنها را تبدیل به بتن نماید و در اختیار دیگر بخش های کارگاه بگذارد. همزن بتن بلوک زنی باید یک دستگاه قدرتمند با قابلیت تولید مقدار زیاد بتن باشد. قطعاً تنها با استفاده از دستگاه ناری ساز می توانیم همزن بتن بلوک زنی ایده آلی داشته باشیم.
آیا می توان از بتونیر برای خطوط بلوک زنی استفاده کرد؟
در یک بحث فنی مفصل با قاعده طراحی انواع دستگاه ناری ساز آشنا شدیم. در این میان به بررسی مشخصات فنی دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری پرداختیم و آنها را به عنوان بهترین دستگاه های بتن سازی در خطوط تولید بتن مانند کارگاه بلوک سازی معرفی کردیم. اما هنوز یک سوال ساده باقی مانده است. اینکه آیا می توانیم از بتونیرها در کارگاه های بلوک سازی استفاده کنیم؟
پاسخ قطعاً مثبت است. خروجی هر کارگاه بلوک سازی، سازه های ساده اما کوچک بتنی است که برای ساختن آنها به حجم بسیار زیاد بتن نیاز داریم. طبعا هر دستگاهی که می تواند بتن مورد نیاز را تولید کند، قطعاً قابلیت کاربرد در خطوط تولید بلوک را دارد. به این ترتیب ظاهراً می توانیم از انواع بتونیر به عنوان میکسر بتن بلوک زنی استفاده کنیم.
به هر حال خروجی هر دستگاه بتونیر به مانند انواع دستگاه ناری ساز چیزی جز بتن نمی باشد. اما آیا فرایند ساخت بتن با بتونیر در طول اجرای عملیات یک کارگاه بلوک سازی ایده آل است؟
بگذارید ماجرا را از سمت دیگر آن بررسی کنیم. خروجی هر کارگاه بلوک سازی فقط بلوک های بتنی است. لذا این کارگاه ها وقتی سود ده هستند که بتوانند در طول روز تعداد بسیار زیادی از بلوک را تولید کنند. پس در تمام مدت عملیات کاری همواره به تولید مقدار زیاد بتن نیاز دارند. در یک خط تولید بلوک باید مصالح را با سرعت زیاد از داخل سیلوها خالی کنیم. در یک فرآیند حجیم و سریع آنها را با هم مخلوط کرده، بتن مناسبی را تولید کنیم تا در نهایت با استفاده از دستگاه های قالب زنی به ساخت بلوک های زیادی دست پیدا کنیم. اما استفاده از بتونیرها به نوعی ساز ناکوک چنین فرایند حجیم و سرعت بالایی هستند.
اگر چه بتونیرها می توانند بتن مرغوبی تهیه کنند؛ اما آنها نمی توانند با خطوط اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک ساخت بتن هماهنگ باشند. فرایند ساخت بتن در آنها بسیار زمانبر است و هر بار پر شدن دیگ در نهایت به حجم کمی از بتن ختم می شود. در عین حال یک دستگاه بتونیر قابلیت کارکرد طولانی مدت برای بارها و بارها بتن سازی را ندارد.
لذا اگر در پروسه خطوط بلوک سازی بخواهید از یک یا چند دستگاه بتونیر برای بلوک زنی استفاده کنید، قطعاً با مشکلات بسیاری مواجه خواهید شد. انواع بتونیر برای بلوک زنی مناسب نیستند. آنها کارکردی کٌند، کم حجم و گران قیمت دارند. البته در حجم برابر قیمت ناری ساز از بتونیرها بیشتر است. لذا بهتر است برای تکمیل خطوط بلوک زنی، رویکرد حرفه ای تری داشته باشیم و در همان ابتدای کار از یک دستگاه ناری ساز حرفه ای با ظرفیت مناسب مانند دستگاه ناری ساز ۲۵۰لیتری استفاده کنیم.
روش هم زنی بتن در دستگاه ناری ساز
برای هم زدن ملات بتن در داخل دیگ حجیم و استوانه ای شکل انواع دستگاه ناری ساز، دو روش تقریبا متفاوت وجود دارد. در این دو روش قاعده طراحی همزن تقریباً یکسان است. اما موقعیت قرارگیری موتور و گیربکس بسته به نوع طراحی تا ظرفیت دیگ متفاوت می باشد. در تحلیل فنی طراحی همزن، بهتر است از روش ساخت پره های همزن دستگاه ناری ساز توضیحات فنی خود را آغاز کنیم.
روش هم زنی بتن در دستگاه ناری ساز
هر دستگاه ناری ساز از یک مخزن تقریباً حجیم که فرمی کاملاً استوانه ای شکل دارد، برخوردار است. یک رویه این استوانه کاملاً باز است تا بتوانیم مصالح مقدماتی برای ساختن بتن را در داخل دیگ بریزیم. اما وقتی مصالح را در داخل دیگ ریخته اید، طبیعتاً تمام فضای دیگ استوانه ای شکل، به یک اندازه از مصالح مانند سیمان، ماسه و آب پر خواهد شد. لذا در وقت هم زدن باید تمام حجم داخل دیگ را به یک اندازه و به یک شکل، همزمان مخلوط کنیم.
قاعده طراحی همزن فولادین هر دستگاه ناری ساز به شکلی است تا بتواند همه مصالح ریخته شده در داخل دیگ را به شکل همزمان مخلوط کند. برای این منظور از یک محور فولادین در مرکز دیگ استفاده شده است. این محور بر بدنه کف دیگ کاملاً جوش خورده و به فرمی محکم با حالتی کاملا عمود متصل است. هر دستگاه ناری ساز از همزن با سه تیغه مجزا برای هم زدن مصالح استفاده می کند.
تمام این سه تیغه به شکل زاویه دار طراحی شده اند و در بالاترین نقطه بر محور عمودی نصب شده در مرکز دیگ متصل هستند. اما برای هم زدن یکنواخت بتن این سه تیغه همزن اندازه های متفاوتی دارند. یکی از تیغه ها کاملاً بلند است تا تمام محیط دیگ را در گردشی کامل پوشش داده باشد. یک تیغه با طول متوسط قرار است مصالح موجود در حدود فضاهای میانی دیگ را هم بزند و یک تیغه کوچکتر که نزدیک به محور مرکزی دیگ قرار دارد و با گردشی حول محور میانی دیگ، مصالح ریخته شده در مرکز دیگ را هم می زند.
به این ترتیب وقتی تیغه های متصل به هم اما با فواصل متفاوت، تحت تاثیر قدرت موتور شروع به گردش می کنند، به نوعی تمام فضای دیگ را پایش کرده و همه مصالح موجود در داخل آن را به یک اندازه با هم مخلوط می کنند. راز عملکرد سریع و مخلوط کردن یکنواخت و عالی در انتهای کار هر دستگاه ناری ساز در چیدمان همین تیغه ها با طول های مختلف نهفته است.
موقعیت نصب موتور در طراحی انواع ناری ساز
طراحی تیغه های همزن در انواع ناری ساز تقریبا یکسان است. حالا ممکن است یک کمپانی فرم و الگوی طراحی تیغه ها را اندکی متفاوت در نظر بگیرد و یا طول و سایز آنها را کم و زیاد کند؛ اما در نهایت با یک اسلوب مشخص، این تیغه ها طراحی می شوند. لکن برای گردش این تیغه ها باید از قدرت یک موتور الکتریکی در کنار گیربکسی مناسب استفاده کنیم. روش انتقال قدرت در طراحی دستگاه ناری ساز معرف اسلوب طراحی کل دستگاه می باشد. زیرا با توجه به نوع دستگاه، ظرفیت دیسک و میزان قدرت همزن از دو روش برای اتصال موتور به پره های همزن استفاده شده است.
à دستگاه ناری ساز با نصب موتور از بالا: غالبا برای ساخت مخلوط کن بتن بلوک از نوع ناری ساز در اندازه های کوچک، این روش طراحی را در نظر می گیرند. برای این منظور موتور و گیربکس در کنار هم بر محور مرکزی دیگ در بالاترین نقطه دستگاه نصب می شوند. در این حالت محور مرکزی دیگ محل قرارگیری گیربکس و در امتداد آن موتور دستگاه می باشد. این نوع طراحی، روش ساخت ساده ای است و غالباً در کاهش قیمت دستگاه ناریساز تاثیرگذار است. البته این ایده تنها برای دستگاه های ناری ساز کوچک که از موتور و گیربکس های سبک وزنی دارند استفاده می شود.
à دستگاه ناری ساز با نصب موتور از پایین: وقتی ابعاد دستگاه ناری ساز خیلی بزرگ می شود و یا در آن از موتور و گیربکس سنگین وزنی استفاده شده باشد، محور میانی دیگ دیگر برای استقرار موتور و گیربکس مناسب نیست. در این حالت محل استقرار گیربکس و البته موتور، جایی در بخش زیرین دیگ در فضای خالی میان پایه های دستگاه می باشد. در این حالت قدرت گیربکس از طریق یک محور بلند و فولادین از میان محور توخالی نصب شده در مرکز دیگ به سمت بالای دیگ هدایت شده تا در اختیار پره های همزن قرار بگیرد. این روش ایده مطمئن تری است. زیرا موتور و گیربکس در فضای امن و مطمئنی قرار گرفته اند. اما روش ساخت چنین میکسر بتن عمودی، سخت تر از مدل های قبلی است. لذا باعث افزایش قیمت دستگاه ناریساز می شود.
تقریباً هر دو ایده ساخت برای هر ظرفیتی از دستگاه ناری ساز متداول هستند. کارگاه های توانمند در امر ماشین سازی، هر دو ایده را طراحی کرده و می سازند. در عین حال هر دو مدل سطح فروش خوبی را تجربه می کنند. اما به هر حال مدل هایی که توانسته اند از فضای خالی زیر ستون های دیگ ناری ساز استفاده کرده باشند، به نوعی این مکان را برای استقرار موتور استفاده می کنند، دستگاه هایی با طراحی جمع و جور، کارکردی امن تر و طرح و شکلی جذاب تر هستند. خصوصاً که عملیات ساخت بتن توامان با تولید گرد و خاک بسیار زیادی است.
وقتی موتور و گیربکس در بالای دیگ نصب شده باشند، همواره در معرض دائمی این گرد و خاک قرار دارند. قطعاً در عملکرد طولانی مدت برای فعالیتی متوالی در ساخت بتن، این گرد و خاک دائمی باعث فرسایش زود هنگام موتور و گیربکس دستگاه ناریساز خواهد شد.
دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری مورد نظر این مطلب، از نوع موتور نصب شده در بخش زیرین دیگ است. فضای اطراف ستون های دیگ با حفاظ هایی فلزی کاملاً محصور است و یک درب استاندارد و مقاوم در برابر نفوذ گرد و خاک و آب از این فضای خالی زیر دیگ محافظت می کند.
در طرح ساخت هر دستگاه ناری ساز، موتور و گیربکس مهمترین بخش فنی دستگاه هستند. عملکرد مطلوب و روان این دو بخش در کارکرد موثر، تولید بتن مرغوب و طول عمر مفید دستگاه تاثیر می گذارد. اگر می خواهید خط تولید بلوک هوشمندانه ای داشته باشید، بهتر است در تهیه دستگاه ناری ساز اندکی دقیق تر باشید و در صورت امکان از مدل هایی که موتور آنها زیر دیگ نصب شده است تهیه نمایید.
چرا دستگاه ناری ساز بهترین ملات ساز برای کارگاه بلوک زنی است؟
در بحثی مفصل از اسلوب طراحی انواع ناری ساز گفتیم. در این میان سعی کردیم تا نگرش فنی قدرتمندی از قاعده کاربردی این دستگاه های ملات ساز را مطرح کنیم. در ادامه به تحلیل تفاوت ها میان دستگاه ناری ساز و بتونیرها اشاره کردیم و سر آخر هم به روش های طراحی و قاعده همزن های انواع ناری ساز پرداختیم.
این ماجرا را ادامه داده ایم تا بگوییم که انواع دستگاه ناری ساز، خصوصا دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری از بهترین دستگاه های ملات ساز برای استفاده در کارگاه های بلوک زنی هستند. اما حالا می خواهیم با مطرح کردن چند دلیل ساده این ادعای کاربردی را ثابت کنیم. اینکه چرا باید برای تکمیل خطوط تولید کارگاه های بلوک زنی از انواع دستگاه ناری ساز استفاده کنید.
1- یک دستگاه ناری ساز می تواند حجم بتن زیادی را در مدت زمان کوتاهی تولید کند. طراحی ایده آل تیغه ها، راندمان کاری مطلوب، در کنار ظرفیت بزرگ مخزن و طی شدن سریع مراحل کار از بارگیری تا تخلیه در افزایش سرعت کار دستگاه ناری ساز تاثیرگذار است. لذا در پروسه خطوط بلوک زنی که نیاز به تولید بتن با حجم زیادی است، میکسر بتن عمودی ناری ساز تبدیل به بهترین دستگاه خواهد شد. در این میان دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری با ظرفیت کافی است که قابلیت پاسخگویی سرعت بالای هر خط تولید بلوک را دارد.
2- پیمانه زنی در دستگاه ناری ساز دقیق است. همه می دانیم که ملات بتن از پیمانه زنی مناسب مصالح مقدماتی اعم از سیمان و ماسه و آب ساخته می شود. قطعاً در پیمانه زنی باید دقت بالایی داشته باشیم. از آنجا که دستگاه ناری ساز یک میکسر بتن ثابت ملاتساز است، قابلیت پیمانه زنی برای ساخت بتن در آن ساده تر انجام می شود. لذا می توانیم بتن با درجه مرغوبیت بهتری تولید کنیم.
3- دستگاه ناری ساز یک دستگاه نصب ثابت است. شاید این ویژگی را در لیست نقاط منفی انواع ناری ساز بگذارید. اما دقت کنید که در کارگاه تولید بلوک با یک خط سیار مواجه نیستیم. اینجا همه دستگاه ها در جای خود مستقر هستند و قرار است فقط به ساختن بتن بپردازند. قاعده نصب ثابت دستگاه ناری ساز آن را تبدیل به یک ملات ساز حرفه ای برای تکمیل خطوط بلوک زنی خواهد کرد. در این میان دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری به راحتی می تواند با هر خط تولید بلوک زنی هماهنگ باشد.
4- راندمان کار دستگاه ناری ساز بسیار بهتر از دستگاه بتونیر است. راندمان تعریف مشخصی دارد. اینکه بتوانیم با صرف انرژی کمتر، میزان تولید بالاتری داشته باشیم. مادامیکه در طول کارکرد هر دستگاه بتونیر، قدرت موتوری علاوه بر اعمال نیرو بر حجم ملات بتن، باید به وزن سنگین دیگ گردان دستگاه هم فایق آید. در دستگاه ناری ساز فقط برای گردش، یک همزن با سه تیغه فولادین اما سبک استفاده می شود. راندمان کاری بالاتر بر کیفیت بهتر بتن خواهد انجامید.
5- استفاده از دستگاه ناری ساز باعث صرفه جویی در مصرف سیمان خواهد شد. یکی از مشکلات عمده در ساخت بتن، اسراف و یا دور ریز سیمان است. اما وقتی با دستگاه ناری ساز کار می کنید، سیمان با الگوی مصرف مناسبی پیمانه زنی خواهد شد که قطعاً در بهبود راندمان کار کارگاه تاثیر می گذارد.
6- دستگاه ناری ساز قابلیت نصب شدن بر خطوط اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بتن سازی را دارد. لذا برای ماندن در پروسه تولید بلوک برای کارگاه های بلوک سازی بهترین دستگاه است.
راهنمای خرید دستگاه ناری ساز
حالا که در بحث مفصلی با دستگاه ناری ساز آشنا شده اید و متوجه هستید که این دستگاه برای تکمیل پروسه خطوط بلوک زنی بهترین دستگاه مخلوط کن سیمان است، قاعدتاً در تکاپوی تهیه آن خواهید بود و می خواهید فضای کارگاه را با حضور این ماشین توانمند مجهز سازید. اما در این میان قاعده انتخاب یک دستگاه ناری ساز خوب و با کیفیت کدام است؟ در یک کلام، چطور می توانیم یک دستگاه میکسر بتن عمودی خوش ساخت و مناسب را تهیه کنیم؟ در ادامه به شرح نکاتی هر چند ساده برای راهنمای خرید دستگاه ناری ساز اشاره می کنیم.
1- در هنگام خرید دستگاه ناری ساز به ظرفیت دیگ توجه جدی داشته باشید. انواع ناری ساز را در ظرفیت های گوناگون از اندازه های کوچک ۲۵۰ لیتری تا مدل های بزرگ 1000 لیتری تهیه می کنند. با افزایش حجم دیگ، بر ابعاد دستگاه افزوده خواهد شد؛ اما قطعاً در فضای کارگاه، شما از محیط محدودی برخوردار هستید. دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری کوچکترین مدل استاندارد طراحی شده برای میکسر بتن عمودی است. این مدل کوچک جثه را می توانید در عموم فضاهای کارگاهی نصب کنید و از آن در هر نوع خطوط تولید اتوماتیک بتن استفاده کنید. لکن وقتی ظرفیت دیگ دستگاه ناری ساز زیاد می شود، ابعاد دستگاه بسیار بزرگتر خواهد شد. در این میان شاید حمل و نقل و یا نصب آنها در محیط کارگاه با چالش همراه باشد. در ضمن قیمت ناری ساز با سایز بزرگتر بیشتر از قیمت ناری سازهای کوچکتر است.
2- در هنگام خرید دستگاه ناری ساز به نوع الکتروموتور نصب شده بر دستگاه توجه کنید. برای دستگاه ناری سازهای کوچک مانند دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری از موتورهای تکفاز نصب شده است. اما در مدل های بزرگتر برای تامین قدرت بالای همزن دستگاه از الکتروموتورهای سه فاز استفاده می شود. توجه به نوع موتور برای قابلیت تامین انرژی در راه اندازی دستگاه است. قاعدتا وقتی صاحب برق سه فاز هستید، می توانید دستگاه ناری ساز با الکتروموتورهای قدرتمند سه فاز را راه اندازی کنید.
3- متوجه روش طراحی و ایده های ساخت دستگاه ناری ساز باشید. در بحث های قبلی مفصل از دو روش کلی که به شکل نصب موتور در بالا و یا نصب موتور در پایین هستند، پرداختیم. این ماجرا یک نگاه کلی است و در هنگام خرید باید به جزئیات بسیار بیشتری در نحوه چیدمان اجزای فنی دستگاه ناری ساز توجه کنید. مثلاً از وجود قاب محافظ مطمئن باشید، به آب بندی کامل مخزن در اطراف محور همزن توجه کنید، به موقعیت قرارگیری گیربکس و هماهنگی آن با موتور دقت کنید، مطمئن باشید که در دستگاه از موتور با قدرت کافی استفاده شده باشد، در عین حال به برند گیربکس و موتور توجه کنید و سعی کنید دستگاهی تهیه کنید که از بهترین برندهای سازنده موتور و گیربکس در ساخت دستگاه ناری ساز استفاده می کنند. در ساخت دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری پیشنهادی ما از گیربکس VF110 در کنار یک موتور تکفاز 4 کیلوواتی استفاده شده است. گیربکس از برند سهند اصفهان است و در آن از بالاترین کیفیت برای ساخت چرخ دنده ها استفاده شده است.
4- ضخامت ورق در ساخت دیگ دستگاه ناری ساز را فراموش نکنید. این دستگاه قرار است در میانه یک خط تولید بلوک برای ساخت تعداد بسیاری از بلوک ها به دفعات از مصالح ساخت بتن آن هم در حجمی سنگین پر و خالی شود. بتن متریالی سنگین وزن است که می تواند هر بدنه ضعیفی را به سرعت تخریب کند. بدنه دیگ در دستگاه ناری ساز باید از صفحات فولادین با ضخامت کافی ساخته شده باشد. در ساخت دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری از ورق با ضخامت ۳ میلیمتری برای جداره ها و ورق ۵ میلیمتری برای کف دیگ استفاده شده است تا سطح مقاومت و ماندگاری مناسبی را تامین نماید.
نکات در روش نگهداری تا تعمیرات دستگاه ناری ساز
حالا که در بحثی مفصل با دستگاه توانمند بتن سازی برای خطوط تولید بلوک زنی آشنا شدید و در این بین از مزایای کار با آنها دانستید و سر آخر همراه با راهنمای خرید انواع ناری ساز اطلاعات مفیدی را کسب کردید، قاعدتاً یک دستگاه کارآمد از چنین ماشین هایی را دارید. اینجاست که باید قابلیت کارکرد اصولی، روش نگهداری ماندگار دستگاه و در نهایت نکات ایمنی و تعمیراتی آن را بدانید.
1- برای کاهش فشار بر موتور دستگاه، از پر کردن لب به لب دیگ خودداری کنید. در عین حال وقتی دیگ را بیش از اندازه از ملات سیمان پر کرده اید، خطر پاشیده شدن ملات در طول هم زدن آن وجود دارد. از آنجا که دستگاه ناری ساز به شکل ثابت در میانه خطوط تولید بتن نصب می شود، به راحتی می توانید پایش کاملی از مقدار مصالح مصرف شده داشته باشید. بهتر است از یک باسکول ساده استفاده کنید تا وزن دقیق تمام مصالح را داشته باشید و از بارگیری بیش از حد دستگاه جلوگیری کنید.
2- از پاشیده شدن آب و ملات سیمان بر موتور و گیربکس دستگاه ناری ساز جداً خودداری کنید. موتور و گیربکس را همیشه در بهترین و تمیزترین حالت ممکن نگهداری کنید. بخش های فنی دستگاه در قبال آلودگی های بتن حساس هستند و به سرعت تخریب می شوند.
3- از کار کردن با دستگاه ناری سازی که نشتی دارد، خودداری کنید. تمام اتصالات دیگ، در جوش گسترده صفحات فولادین ساخته شده است. هر کدام از این اتصالات مستعد شکسته شدن و نشت پیدا کردن دیگ هستند. تا وقتی که از بسته شدن مسیر نشتی در دیگ دستگاه ناری ساز مطمئن نیستید، با آن کار نکنید.
4- در پایان هر عملیات بتن سازی، جداره های داخلی دستگاه ناری ساز را به طور کامل شستشو بدهید. هرگز اجازه ندهید که شیرابه بتن بر سطح داخلی دیگ و تیغه های همزن دستگاه رسوب کند. ماندن بتن و سخت شدن آن در فضای داخلی دیگ دستگاه ناری ساز باعث تخریب سریع آن خواهد شد.
5- در کار با دستگاه ناری ساز از کلیدهای حرارتی و محافظ جان استفاده کنید. کلید محافظ جان برای حفاظت جان اپراتورها در حین کار با این دستگاه بزرگ جثه است و کلید حرارتی برای حفاظت موتور دستگاه در برابر جریان کشی های ناگهانی به جهت وزن زیاد و گاها نامتعارف ملات ریخته شده در دیگ می باشد.
6- از آنجا که هر دستگاه ناری ساز، یک میکسر بتن ثابت ملاتساز است، باید مسیر اتصال الکتریکی آن نیز به شکل کاملاً اصولی ثابت شده و دور از دسترس و محل عبور و مرور افراد باشد. لازم است تا کابل کشی برای راه اندازی دستگاه ناری ساز را با دقت و رعایت تمام استانداردهای نصب تجهیزات صنعتی برقرار کنید.
7- اگر گیربکس از طریق یک تسمه به موتور الکتریکی در دستگاه ناری ساز متصل شده است، این تسمه فرآیند انتقال قدرت را بر عهده دارد. تسمه باید شرایط نصب اصولی داشته باشد. تسمه های شل بسته شده، نمی توانند تمام قدرت موتور را منتقل کنند و اگر خیلی سفت بسته شده باشند، باعث داغ شدن و جریان کشی موتور خواهند شد.
8- در صورتی که برای دستگاه ناری ساز از الکتروگیربکس های یکپارچه استفاده شده است، قبل از آغاز به کار نسبت به سالم بودن محل اتصال موتور در داخل گیربکس اطمینان داشته باشید. دقت کنید که گیربکس همواره از سطح روغن مناسبی برخوردار باشد. هر گونه نشتی روغن از داخل محفظه گیربکس و یا اطراف کاسه نمد محل اتصال شفت آن را جدی بگیرید.
9- دقت کنید که هیچ کدام از پره های فولادین دستگاه ناری ساز خم شده، شکسته و یا از فرم خارج شده نباشند. در حین حرکت پره های همزن، دقت کنید که هیچ کدام از تیغه ها در تماس با جداره های داخلی و یا کف دیگ مخلوط کن بتن بلوک نباشند
10- در حین تخلیه دیگ از ملات سیمان آماده شده، حتما موتور را در حالت روشن نگه دارید. هرگز ملات را با استفاده از ابزارهای دستی مانند بیل از داخل دیگ دستگاه ناری ساز تخلیه نکنید. برای تخلیه، یک دریچه مخصوص تعبیه شده است که با باز کردن این دریچه و روشن نگه داشتن موتور تحت عملکرد همزن، تمام ملات بتن به راحتی تخلیه خواهد شد.
11- دستگاه ناری ساز را در مجاورت باد و باران به حال خود رها نکنید. سعی کنید که دستگاه را در مکانی سرپوشیده نصب کرده باشید. این دستگاه نصب ثابت است و در صورت حضور در هوای آزاد و مواجه شدن با باد و باران قطعاً دچار فرسایش خواهد شد.
سخن پایانی در باب خرید دستگاه ناری ساز
دستگاه ناری ساز یک همزن قدرتمند و البته کارآمد برای ساخت بتن می باشد. این دستگاه به شکل تخصصی برای نصب شدن در خطوط تولید بلوک های سیمانی طراحی شده است. اما با استفاده از آن می توانید به تولید محصولات دیگر مانند ساخت جدول، سنگ فرش ها، موزائیک و... بپردازید. به طور کلی هر جا و در هر مکانی که قرار است خطوط تولید قطعات از پیش ساخته بتنی دایر باشد، بهتر است از یک دستگاه ناری ساز برای تولید بتن استفاده کنید
در این میان دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری، یک مدل کوچک اما کار راه انداز برای بسیاری از فضاهای کارگاهی است. با یک بار ساخت ملات در دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری می توانید بیش از ۱۵۰ عدد بلوک بتنی را بسازید. در عین حال این دستگاه برای ساختن یک بار محموله ۲۵۰ لیتری بتن، به تنها سه دقیقه زمان نیاز دارد.
زمانی کوتاه، قدرتی مناسب و دقت کافی برای ساخت بتنی مرغوب و باکیفیت که قطعاً سرعت عمل و کیفیت نهایی خطوط تولید بلوک را افزایش خواهد داد. استفاده از دستگاه ناری ساز ۲۵۰ لیتری یک ایده هوشمندانه برای تکمیل خطوط بلوک زنی در فضاهای کارگاهی است. با این دستگاه می توانید یک پروسه تولید تمام عیار بلوک زنی را تغذیه نمائید.

فروشگاه نیکا در کرج
البرز - کرج
ارژنگ ذوقی
آدرس
البرز,
کرج, مهرشهر، فاز4،بلوار گلها، چهارراه بانک ملی، خیابان شهید معظمی، نبش کوچه 413 غربی، پلاک 30
راه های ارتباطی